Opinie o sklepie


Kuba

Opinia
25-08-2017
Szybka wysyłka, towar zgodny z opisem. POLECAM.

Jacek

Zakup
25-08-2017
Szybka dostawa, miła obsługa, towar zgodny z opisem. Polecam

JOLA

BUTY
23-08-2017
POLECAM

Julkaa

OPINIA
23-08-2017
JESTEM MILE ZASKOCZONA SZYBKOŚCIĄ REALIZACJI. SAM ZAKUP RÓWNIEŻ REWELACJA POLECAM. SZYBKA WYSYŁKA. PRODUKT ZGODNY Z OPISEM.

Karolina

Opinia :)
22-08-2017
Buty super, szybka dostawa i dobry kontakt ze sklepem :)

Alicja

Buty
17-08-2017
Szybko, sprawnie, bezproblemowo. Profesjonalny sklep. Polecam.

Melka

Polecam
14-08-2017
Swietna obsługa ,zamowiłam buty w sob a w pon rano juz były

Marcin

Opinia/buty
09-08-2017
Mega szybko i profesjonalnie, w przyszłości częściej będę zamawiał ze sklepu sizeer. Polecam każdemu :)

Kamil

BUTY
06-08-2017
Krótko, zwięźle i konkretnie! Pierwszy raz skorzystałem z zamówienia przez stronę internetową. Zamówienie dotarło do najbliższego sklepu, a po możliwości przymierzenia zakupiłem buty. Wielki + za przejrzystość każdego kroku realizowanego zamówienia. Jak najbardziej polecam!

EZ

Dresy Adidas
02-08-2017
Bardzo szybka realizacja zamówienia, wysyłka również, gorąco polecam!

Nasz sklep internetowy wykorzystuje pliki cookies. Aby dostosować się do Twoich potrzeb i zapewnić maksymalny komfort korzystania ze sklepu internetowego, strona używa plików cookies w celach związanych z wydajnością usług, serwisami społecznościowymi oraz treściami reklamowymi. Przeglądając naszą witrynę akceptujesz Politykę prywatności i Politykę cookies. Chcesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookies? Możesz to zrobić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Ok, rozumiem.
×
[script]function chatPopup(url) {chatWindow = window.open(url,'chatWindow','height=768,width=1024,right=10,bottom=10,resizable=yes,scrollbars=yes,toolbar=yes,menubar=no,location=no,directories=no,status=yes')}[/script]
[script]$(document).ready(function() { /* MP - Bug ENPSUP-12079 */ $('#js-header').mouseenter(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '0'); }); $('#js-header').mouseleave(function() { $('.zoomContainer').css('z-index', '100'); });});[/script]