Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi e-sizeer.com do Twoich oczekiwań.

???mig.opinions.loadingForm???
  • z 425
  • Małgorzata
    Poznań
    Opinia
    2017-06-26
    Obsługa zamówienia szybka i profesjonalna.Polecam sklep. Panie w sklepie stacjonarnym przy odbiorze zamówienia bardzo miłe.
  • Kasia
    Buk
    Sandalki
    2017-06-14
    Jestem mile zaskoczona szybkością realizacji. Sam zakup również rewelacja, jak i kurier super. :)
  • mario
    Otwock
    Buty
    2017-06-06
    Szybko profesjonalnie polecam każdemu
  • Dominika
    Kębłowo Nowowiejskie
    Nike
    2017-05-30
    Polecam, szybka realizacja zamówienia oraz świetna dostawa jeżeli chodzi o kuriera, zadzwonił szybciej oraz ustalił godzinę w jakiej może dostarczyć towar :)
  • BARBARA
    Jawor
    SPODNIE
    2017-05-08
    Dla mnie super. Towar ekspresowo dostarczony, jakościowo bardzo dobry. Pełna profesjonalność . Polecam zakupującym internetowo!!!!
  • Klaudia
    sopot
    buty
    2017-04-27
    Łatwość zamówienia przez internet, możliwość wyboru sposobu płatności i wybranego przez siebie salonu odbioru towaru, oraz szybkość dostawy go do sklepu sprawiają, że robię tu zakupy często i z przyjemnością :)
  • Kinga
    Kazimierz Biskupi
    New balance
    2017-04-12
    Witam zamówiłam new balansy rozmiar 39 Trafione w 10 oraz dla syna nike air rozmiar 44 również Trafione w 10 i córce Conversy 36 ½ I to był mały problem bo buty okazały się o pół numer a za duże ale pojechaliśmy do poznania do M1 i tam bez problemu nam wymieniono na mniejszy rozmiar także polecam sklep wszystkie produkty zgodnie Z opisem W niedzielę zamówiłam we wtorek o 13 miałam już buty.
  • Agnieszka
    Jędrzejów
    Jędrzejów
    2017-04-01
    Ekspresowa wysyłka. Towar zamówiłam w czwartek i na drugi dzień był już u mnie. Polecam.
  • Dominika
    Katowice
    Nike Wmns Roshe Run
    2017-03-24
    Polecam. Szybka wysyłka. Produkt zgodny z opisem.
  • Weronika
    Międzyzdroje
    Buty ZX FLUX
    2017-03-20
    Nie mam żadnych zarzutów, buty są świetne. Bardzo miły i pomocny Pan w Świnoujściu o imieniu Wojtek. POLECAM:)
  • z 425
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...