Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi e-sizeer.com do Twoich oczekiwań.

???mig.opinions.loadingForm???
  • z 419
  • MichalK
    Barycz
    BRAWO!
    2016-12-08
    REWELACJA! JAKOŚĆ, DOSTAWA, WSZYSTKO! :) Szybko i tak jak oczekiwałem!
  • Lucyna
    Bydgoszcz
    opinia
    2016-12-08
    SZYBKA WYSYŁKA, BARDZO DOBRY ORYGINALNY TOWAR.POLECAM
  • Monika
    Katowice
    Nike af1
    2016-12-07
    Bardzo szybka i sprawna pomoc, świetne buty, bardzo szybko dostarczone w ciagu 24h. Pozdrawiam ;)
  • Beata
    Bogacica
    POLECAM
    2016-12-05
    SZYBKA I BEZPROBLEMOWA WYSYŁKA. ZAMÓWIENIE ZGODNE Z OPISEM, WSZYSTKO SIĘ ZGADZA. POLECAM!
  • Patrycja
    Pieniezno
    Bardzo dobry sklep
    2016-11-26
    Bardzo polecam. Zamawiam wielokrotnie oraz kupuje stacjonarnie. Wszystko ma najlepszą jakość, szybka bezproblemowa wysyłka. jeszcze raz polecam
  • Przemek
    Janikowo
    Polecam
    2016-11-22
    Witam. Zamówiłem buty i skarpetki, wysyłka darmowa, wszystko na czas. Ceny niższe niż w sklepie stacjonarnym jeśli trafimy na promocje. Polecam i pozdrawiam
  • owocek
    Chrzanów
    zakupy
    2016-11-21
    Duzo fajnych ofert w dobrych cenach i jakości. super obsługa , szybka dostawa ...oby tak było dalej. Pozdrawiam całą ekipę sklepu e-sizeer..
  • Beata
    Nowa Sarzyna
    Buty nike
    2016-11-21
    Super sklep,ekstra wybor, wysoka jakosc produktu, szybka pomoc w zamianie pomylonego rozmiaru butow.Jestem bardzo milo zaskoczona.Serdecznie dziekuje.
    Odpowiedź sklepu:
    01 grudzień 2016 17:36
    Szanowna Klientko, cieszymy się, że jest Pani zadowolona z szybkiej i sprawnej realizacji zamówienia, jak i wymiany produktu. Polecamy się na przyszłość, z ogromną przyjemnością zrealizujemy kolejne zamówienie dla Pani. Pozdrawiamy serdecznie, Izabela Czekaj wraz z zespołem e-Sizeer.com.
  • Adam
    Międzyrzecz
    buty
    2016-11-21
    Zakupiłem u Was buty za 404 zł najniższa cena na rynku Polskim. Wykonanie perfekcyjne i od razu trafilem z rozmiarem. Na pewno jeszcze tutaj wrócę
  • Sawa
    Warszawa
    brak faktury
    2016-11-19
    Buty otrzymalam bez faktury, z załaczonym enigmatycznym dokumentem wydania (na ktorym nie bylo nawet ceny), i na podstawie którego odmówiono mi przyjęcia zwrotu w sklepie stacjonarnym sizeer. Nie obchodzi mnie, czy sklep online prowadzi sprzedaż nieopodatkowaną czy tylko mają w nosie klientów, ale sprawa nadaje się do UOKiKU.
    Odpowiedź sklepu:
    09 grudzień 2016 13:18
    Szanowna Klientko, bardzo przepraszamy za brak dowodu zakupu w przesyłce. Zapewniamy, że nie było to celowe z naszej strony. Do każdego zakupu dokonanego w naszym e-sklepie wystawiamy fakturę imienną. W takiej sytuacji gdy otrzymujemy zgłoszenie od Klienta dosyłamy oczywiście fakturę drogą mailową lub pocztą. Mamy nadzieję, że mimo zaistniałej sytuacji otrzymamy jeszcze jedną szansę aby udowodnić najwyższe standardy obsługi i realizacji zamówień. Pozdrawiamy serdecznie, Bożena Gniadek wraz z resztą zespołu e-Sizeer.
  • z 419
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...